Zakaj z Akvo

Z veseljem vam predstavimo nepremičninsko agencijo AKVA, s skoraj 20 letnimi izkušnjami na področju posredništva nepremičnin.

Področje nepremičnin in ureditev prenosa lastninske pravice na nepremičnini so strokovno zahtevna in za marsikoga zelo stresno opravilo s katerim se posameznik sreča navadno le enkrat ali dvakrat v življenju. Naši nepremičninski posredniki prisluhnejo vašim željam  in za vas ugotovijo vsa dejanska stanja, opravijo vsa tehnično-strokovna in  pravno-premoženjska opravila, kamor spada tudi  priprava pravno korektne in interesno uravnotežene Nepremičninske pogodbe. Storitve našega posredništva so opisane  v Splošnih pogojih, v točki 3. in 4.

Z vami smo od prvega srečanja, do vpisa v zemljiško knjigo. Za zahtevnejša strokovna vprašanja sodelujemo z zunanjim partnerjem univerzitetnim diplomiranim pravnikom, odvetniki, notarji, geometri in cenilci nepremičnin.

Dogovorimo se lahko za sodelovanje tudi le za posamezno opravilo ali sklop opravil. Lahko vam svetujemo v samem začetku in skupaj določimo ceno nepremičnine ali pa vam v zaključni fazi pripravimo Nepremičninsko pogodbo in po vaši želji izpeljemo tudi postopek pri Finančni upravi pri odmeri davka na prodajo, davka na kapital in davka na darilo.

Poiščite željene nepremičnineKje nas najdete


zavarovanje odgovornosti

Odgovornost za škodo,

povzročeno s kršitvijo pogodbe o posredovanju, imamo zavarovano v skladu z zakonom.


Licenca

Vsi zaposljeni imajo pridobljeno licenco Ministrstva za okolje in prostor za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja.


  • AKVA d.o.o. PE nepremičnine

  • Naslov: Robova cesta 6
  • Tel: 01 750 61 00
  • GSM: 041 678 669, 041 464 737
  • Email: info@akva.si