Prodaja, hiša - VRHNIKA Natisni

Velikost: 309.8 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Vrhnika

Naselje: Vrhnika

Šifra: P3128


Cena: 930.000,00 EUR
309,8 m², samostojna, zgrajena l. 2011, 750 m² zemljišča, Atraktivna, moderne arhitekture, energetsko učinkovita in kvalitetno grajena enodružinska hiša, prodamo. Cena: 930.000,00 EUR
Dodaten opis

Hiša prestavlja kvalitetno grajeno in energetsko učinkovito sodobno enodružinsko hišo. Ponuja sodoben funkcionalen tloris prostorov in kvalitetno bivanje celotni družini.  Sestoji se iz treh etaž:

Pritličje  167,41 m²: hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, delovni prostor, dve shrambi, garderobni prostor, kopalnica, wc, velika prostorna garaža in kurilnica.

1. nadstropje  142,36 m²: hodnik, spalnica z lastno garderobno sobo in kopalnico, dve otroški sobi (vsaka otroška soba ima svojo kopalnico). Vse sobe imajo izhod na balkon.

 Mansarda   cca 100 m²: v mansardi se nahaja kopalnica in savna, ter večji odprt prostor ( trenutno za rekreacijo), možno pa ga je preurediti za bivalni ali za kakšen drug namen.

Stavba je kvalitetno grajena, na armirano betonskih pasovnih temeljih, ki so nadgrajeni z armiranobetonskim skeletom in nosilnimi zidovi iz mrežaste votle opeke debeline 30 cm. Notranje nosilne in pregradne stene so prav tako iz mrežaste votle opeke. Medetažne konstrukcije so armiranobetonske debeline 15 cm, toplotno in zvočno so izolirane skupno z 8 cm stirodura in stiropora za talno gretje. Streha je toplotno izolirana s 30 cm debelo plastjo mineralne volne, fasada pa z 20 cm debelo plastjo mineralne volne. Vsa okna v stavbi so PVC s troslojno termoizolacijsko zasteklitvijo in senčili na zunanji strani.

Ogrevanje stavbe se primarno zagotavlja s toplotno črpalko (zrak/voda), kateri so v podporo vgrajeni sprejemniki sončne energije površine 20 m². Po celi stavbi je talno gretje, razen v sobah-spalnicah, kjer so talni konvektorji.

Hiša ima vgrajen centralni sistem prezračevanja z vračanjem toplote in sistem pohlajevanja v poletnih mesecih.

Nahaja se cca 300 m iz samega centra Vrhnika, v bližini vsa potrebna infrastruktura, zelene površine, površine za rekreacijo.

Zemljiškoknjižno stanje urejeno, brez bremen, hiša ima gradbeno in uporabno dovoljenje.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača poleg kupnine tudi Davek na prodajo nepremičnine v višini 2%. Posredniške provizije kupec ne plača.


Kontakt
Prodajalec: AKVA d.o.o. PE nepremičnine
Naslov: Robova cesta 6, 1360 Vrhnika
Tel.: 01/750-61-00
GSM: 041/678-669 - g. Peter
Email: info@akva.si

Vaše povpraševanje