Prodaja, hiša - MIZNI DOL Natisni

Velikost: 142.4 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: EI v izdelavi

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Vrhnika

Naselje: Mizni Dol

Šifra: m3190


Cena: 199.000,00 EUR
142,4 m2, samostojna, zgrajena l. 2012, 937 m2 zemljišča, K+P+M, Pravokotna parcela, orientirana proti Jugu, v naravi, dobra povezava z Ljubljano, šolski avtobus, prodamo. Cena: 199.000,00 EUR
Dodaten opis

Naprodaj je enodružinska hiša z veliko garažo in delavnico dimenzij K+P+M 6,2 X 10,2m

Prostori:

Klet: Garaža in delavnica v enem prostoru 60m2 z visokimi stropi v 3 gradbeni fazi. Vgrajena avtomatska garažna vrata in razsvetljava.


Pritličje: Preko vetrolova vstopite v bivalni prostor z galerijo. Na desno je kuhinja s pečjo na trda goriva preko katere je izvedena tudi centralna kurjava. Mimo kuhinje se vstopi v prostorno kopalnico. V kopalnici je predviden tudi prostor za savno. Pripravljen je tudi priklop na 3fazni električni priključek.

Iz dnevnega prostora je dostop tudi do spalnice s prostorno garderobno sobo.

Tako dnevni prostor kot spalnica imata panoramska steklena vrata z dostopom do terase 24m2, ki se jo lahko zastekli v zimski vrt.


Mansarda: V mansardo se povzpnete iz dnevnega prostora po kovanih zavitih stopnicah. Prostorna in svetla otroška soba ima svojo kopalnico s tuš kabino in WCjem.

V mansardi se preko »mostu« pride do bralnega kotička (manjka še ograja).

V hiši je potrebno dokončati še nekatere detajle. Objekt je izoliran, manjka le še zaključni sloj fasade, ki ga kupec lahko izbere po lastnih željah.

Dokončati je potrebno tudi zunanjo ureditev (škarpe, zemljanko, bazen,...). Parcela je v treh nivojih.

Hiša je zidana z opeko Protherm in izolirana s 15 cm izolacije. Vgrajena so okna PVC okvirji z dvoslojnim termopanom. Strešno okno v dnevnem prostoru se odpira in senči daljinsko.

Ogrevanje: peč na trda goriva s centralno kurjavo (poraba 9m3 drv/leto)

Ogrevanje sanitarne vode: Toplotna črpalka

Optični priključek

Pogoj prodajalca je, da se stroški provizije razdelijo na način, da kupec plača provizijo za opravljeno storitev posredovanja v višini 2% +DDV.


Kontakt
Prodajalec: AKVA d.o.o. PE nepremičnine
Naslov: Robova cesta 6, 1360 Vrhnika
Tel.: 01/750-61-00
GSM: 040/476-438 - g. Matjaž
Email: info@akva.si

Vaše povpraševanje