Prodaja, hiša - KRANJ, OKOLICA Natisni

Velikost: 510 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: B2 (25 - 35 kWh/m2a)

 

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

Šifra: A5928B


Cena: 999.999,00 EUR
510 m², samostojna, zgrajena l. 2001, 2.642 m² zemljišča, nadstandardna samostojna stanovanjska hiša. Za resnega kupca je cena stvar dogovora, prodamo. Cena: 999.999,00 EUR
Dodaten opis

nadstandardna, samostojna stanovanjska hiša v 3 etažah s kvadraturo: spodnja, deloma kletna etaža cca.200 m², pritlična cca.200 m² ter mansarda cca.150 m². Letnik vselitve 2002. Zemljišče 2642 m². Parcela je intimna, osončena, na vrhu hribčka, ter ograjena z zidano ograjo. Na parceli je nasajen majhen gozdiček, po katerem je speljana lesena pešpot, ob hiši sta dve terasi (na severni in na južni strani), pred njima pa je cca 1.000m² velik raven park, obrobljen z raznovrstnim cvetjem, grmovnicami in drevesi. Za parkiranje je namenjeno ob objektu znotraj parcele asfaltirano parkirišče za 10 avtomobilov, notranja garaža v objektu za 3 avtomobile in nadstrešek za 2 avtomobila, na zunanji strani parcele, pa je pred vhodom še asfaltiran prostor za 2 avtomobila. Vhodna vrata na parcelo za avtomobile so na daljinca. Hiša ima vse priključke, notranji in zunanji alarm, senzorske luči. Pohištvo iz masivnega hrasta je v francoskem stilu izdelano po meri, parket je v velikem bivalnem delu iz afrormosie, v spalnicah pa je hrastov. Arhitektura je zasnovana v stilu španske haciende. V spodnji etaži so velika prostorna garaža, predprostor z zunanjim vhodom, posebni vhod za osebje, pralnica in likalnica, fitnes, kurilnica, soba, vinska in klasična klet, WC. V pritličju se nahaja hodnik, predprostor, stranišče, pisarna ter razkošno velik bivalni prostor, ki obsega kuhinjo z otokom, utility, jedilnico, vmesni prostor s klavirjem (pripravljen tudi za mizo za biljard) ter dnevno sobo s kaminom (120 m²). Iz bivalnega prostora so štirje izhodi na vrt. V nadstropju so predprostor, kopalnica skadjo, tušem in finsko-turško savno ter 4 spalnice; glavna spalnica z veliko okroglo posteljo ima še dodatno ločeno prostorno kopalnico z masažno banjo za 2 osebi, velik masažni tuš, WC, bide in umivalnik. Kvalitetna gradnja z vgrajenimi prvovrstnimi materjali. Hiša se nahaja na intimni, sončni lokaciji v manjšem kraju tik pred Kranjem. Cena vključuje vsa dodatna vlaganja l.2010: obnova mansarde in kletnih prostorov (fitnes, savna) in vso notranjo in zunanjo opremo. Čas izselitve oz. prevzema je lahko 1 mesec. 7 km iz Kranja in 30 km iz Ljubljane. Blizu so šola, trgovina, pošta, tenis igrišče, igrišče za odbojko, narava.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača poleg kupnine tudi Davek na prodajo nepremičnine v višini 2%. Posredniške provizije kupec ne plača.


Kontakt
Prodajalec: AKVA d.o.o. PE nepremičnine
Naslov: Robova cesta 6, 1360 Vrhnika
Tel.: 01/750-61-00
GSM: 041/464-737 - g. Boris
Email: info@akva.si

Vaše povpraševanje