Prodaja, hiša - BREZOVICA PRI LJUBLJANI, PODPLEŠIVICA Natisni

Velikost: 241.6 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: EI v izdelavi

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Brezovica pri Ljubljani

Šifra: M3182


Cena: 299.000,00 EUR
241,6 m2, samostojna, zgrajena l. 1995, 1.501 m2 zemljišča, P+1+M, vzdrževana in negovana, prostorna hiša z razgledom na Ljubljansko barje. Sončna, mirna lokacija, dve ločeni garaži, prodamo. Cena: 299.000,00 EUR
Dodaten opis

Prodamo čudovito lepo vzdrževano in negovano, prostorno hišo v naselju Podplešivica na ograjeni parceli 1501 m2. Ogreva se s centralno kurjavo na kurilno olje in talnim ogrevanjem, ogrevanje spalnic je izvedeno preko radiatorjev. Nova glavna in stranska vhodna vrata, nova drsna vrata za dostop do zgornje garaže (Alu) in nova Alu ograja na glavni terasi. Hiša ima vgrajen alarmni sistem. Stoji na robu hriba, izven poplavnega območja. Vgrajena so lesena dvoslojna okna. Oprema ostane v hiši.

Avtobusna postaja (šolski avtobus in povezava z Ljubljano) je 100 od hiše. Pošta, vrtec, trgovina, mestni avtobus in vlak 2km.

Hiša je grajena z najboljšimi materiali, ki so bili v devetdesetih dostopni v Nemčiji in Italiji.

V pritličju (cca 100m2) vetrolov, z novimi vhodnimi vrati. Po hodniku se nahajajo prostori: WC s pisoarjem, velika prostorna kopalnica (prostoren tuš, pralni in sušilni stroj, dvojni umivalnik), utility in kurilnica, dnevna soba, po meri izdelana kuhinja in v kmečkem stilu po meri izdelana jedilnica.

Po stopnišču iz svetlega marmorja se povzpnete v medetažo, kjer je izdelan zimski vrt z veliko teraso s čudovitim razgledom na barje.

V prvem nadstropju (cca 100m2) se nahaja WC, kopalnica z banjo, walk-in soba, glavna spalnica z izhodom na teraso z orientaciji Jug-Jugozahod in razgledom na Barje; soba, z izhodom na teraso še ena soba s francoskim balkonom in kabinet s francoskim balkonom. Vse sobe v nadstropju imajo položen masivni parket Ribja kost in so ogrevane preko radiatorjev.

Mansarda je zaprta vendar ni izdelana (100m2) in ima vse priključke. Lahko izdela v:

-   dodatno prostorno stanovanje

-   več dodatnih sob

-   prostorni dnevni prostor

-   medijsko sobo….

Hiši pripadata dve garaži, prostorni za tri vozila, pred garažo pa je prostora za še vsaj tri vozila.

Pogoj prodajalca je, da se stroški provizije razdelijo na način, da kupec plača provizijo za opravljeno storitev posredovanja v višini 2% +DDV


Kontakt
Prodajalec: AKVA d.o.o. PE nepremičnine
Naslov: Robova cesta 6, 1360 Vrhnika
Tel.: 01/750-61-00
GSM: 040/476-438 - g. Matjaž
Email: info@akva.si

Vaše povpraševanje